Viihdy syyslomasella Keuruulla!


Tule pikkulomaselle Keuruulle. Viihdy vaikka pitempäänkin!

Keuruulla viihdytään!

Keuruun viihdyttävään syyslomaseen liittyy paljon mahdollisuuksia! Ulkoile raikkaassa syysilmassa upeissa järvimaisemissamme, kuntoile tilavissa ja turvallisissa kohteissamme. Nauti hyvästä ruuasta, palveluista ja viihdetarjonnasta. Lyhyt pikkuloma tai pitempi viipymä antaa uutta virtaa kun matkataan kohti loppuvuotta.
Tapahtumat Keuruulla – katso menovinkit – Tästä löydät linkin Keuruun tapahtumakalenteriin.

 

Keuruulla sijaitsee Suomen yksi parhaimmista tanssipaikoista, legendaarinen Hotelli Keurusselkä. Vauhdikkaat tanssit takaa tilava 180m² parketti ja Suomen eturivin artistit. Keuruulla viihdytään ja viihdyttää mm.  Heikki Koskelo, Tommi Läntinen, Mikko Mäkeläinen, Pekkaniskanpojat, Virve Rosti ja Freeman (akustinen), Markku Aro ja monet muut iskelmäsuosikit. Viihdettä tarjoilevat myös Burleski Show sekä Eurooppa Nelosen kabareesoppa E-Studio, mikä esittelee ajankohtaisimmat juorut ja uutiset musiikkia, viihdettä ja rutkasti huumoria unohtamatta 19.11. ja 3.12.20.

Hotelli Keurusselän syyslomatarjouksena kahden hengen kahden vuorokauden majoittuminen (su-to) alkaen 139€. Hotellin pienoiskylpylän käyttö sisältyy huonehintaan.

Hotelli Keurusselässä voi rentoutua turvallisin mielin.
”Viihde- ja tanssiohjelmisto tuo sykettä syksyn pimeyteen ja pikkujoulukauteen. Vakiona yli 500 hengen ravintolasali tarjoaa runsaasti tilaa myös turvaetäisyyksien aikaan. Meillä seurataan tarkasti hallituksen suosituksia ja noudatamme niitä äärimmäisen tarkasti.” – kertoo hotellinjohtaja Iris Mäkinen.

Hotelli pystyy majoittamaan 200 henkeä ja viereisessä Keurusharjun loma-huviloissa on vuodepaikkoja 180 hengelle. Uusittu vastaanotto ja aulabaari ”Syke” toivottavat tervetulleeksi uusittuun Hotelli Keurusselkään.

Tästä löydät linkin Hotellin viihdekalenteriin.

Hotelli Keurusselän tarjoukset löydät täältä.

 

Aktiivisesti puhtaassa luonnossa tai viihtyisissä sisätiloissa

Meillä voit samoilla suppilovahveroiden perässä metsikössä, retkeillä järvellä Eräoppaan johdolla ja vaikkapa käydä Kokkomäen Tallin suomenhevosvaelluksella. Nuorempia kiinnostaa varmasti skeittipaikka Tervan liikuntapuiston alueella, missä myös muiden on mahdollisuus kuntoilla järvimaisemissa ulkoilman kuntosalilla ja viihtyä leikkipaikalla.

Keuruulla on useita luontopolkuja eri kuntotason retkeilijöille sekä upeita käyntikohteita, kuten Himmaan Huippu Riihon kylässä. Täältä löydät luontopolut ja muut luontokohteet.

Mikäli kelit eivät suosi ulkoilua, Keuruun keskustassa sijaitsevat kylpylätyylinen uimahallikeilahalli ja Pappilan Pakopelihuone on käytettävissäsi. Uimahallissa erilaisia ryhmiä ja 30.10. illalla hämärää meininkiä eli Halloween uinti.

Lomalla ehtii hyvin rentoutua ja nauttia hoidoista Saaran Kauneushoitolassa tai antautua muodon muutokseen parturi-kampaamo Somassa. 

Vanhan Keuruun alueella matkailukeskus Kamana on rakentunut pappilan entiseen kivinavettaan. Saman katon alta löydät ruokapaikan Pappilan TavernanTiltaltti Shopin ja Keuruun museon, jossa Matkalla maan keskipisteeseen -näyttely.

Tavernan herkullinen lounaspöytä on katettu päivisin ja lisäksi voit tilata ala carte listalta. Ja viikonvaihteeseen laskeudutaan Tavernan pitsaperjantain anneilla. Saat myös makean nälän taltutettua jäätelöllä tai muhkeilla tuplakokoisilla donitseilla! Tilaa Pappilan herkkuboxi vaikkapa mökki-illan nautinnoksi.

 

Herkuttele suklaalla

Oletko koskaan ollut suklaatasting tilaisuudessa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Tiltaltti Shopissa. Pääset maistelemaan Suojärven Suklaatilan herkullisia, käsintehtyjä suklaita. Kutkuttaako makuhermojasi enemmän tuima tummasuklaa vaiko makoisa valkosuklaa? Ehkä suosikkisi onkin maitosuklaan ja merisuolan suloinen yhdistelmä? Varaa (etukäteen) aikasi hauskaan herkkutteluun, samalla voit katsastaa Tiltaltti Shopin uusia syksyn asusteita ja hankkia tuliaisia kotiin.

 

Ruokapaikoissa löytyy valinnan varaa

Ruokapaikkoja löytyy useampaan makuun, kuten Megamarketin yhteydessä sijaitseva Hessburger, keskustassa kiinalainen Hong Fa tai Pizzeria La’Mel. Päivän keittoa tarjoavat Kahvila-konditoria Satumaa ja Bistro Otto. Päivän kotiruokalounaspöytä on katettu Haapamäellä Juhlatalo Ukko-Pekassa ja Keuruulla Lounaskahvila Onni-Tonnissa, missä samalla käynnillä voit tankata sekä puhdistaa menopelin autopesulassa.

 

Kulttuurin nälkään

Keuruun museon näyttelyssä esittäytyy 21.11.20 asti  Matkalla maan keskipisteeseen 2020: Anna Binta Diallo.  Museosalin täyttävässä installaatiossa taiteilija tutkii satujen, mytologioiden sekä kansantarinoiden symboleita ja kuvitteellisia hahmoja. Keuruun näyttely on yksi osuus kolmen näyttelyn kokonaisuutta, joista parhaillaan yksi on Jyväskylän Taidemuseossa ja keväällä Saarijärven museossa.  Keuruulla näyttelyn oheisohjelmassa on luentoja ja yleisöopastuksi.

Tästä löydät lisätietoa näyttelystä ja näyttelykokonaisuudesta.

Keuruun koulukeskuksessa sijaitseva Kulttuuritalo Kimarassa järjestetään syksyn aikana mm. konsertteja. Tulossa mm. 1.11. Tango del Norte, yhtye esittää argentiinalaista tangomusiikkia. Tango del norte yhdistelee musiikissaan ainutlaatuisella tavalla eri musiikkityylejä, luoden uudenlaisia versioita pääasiassa eteläamerikkalaisesta tango- ja folkloremusiikista. Pimenevään syksyyn tuovat valoa Keuruun pääkirjastossa Markku Lehto ja Tomi Voronin, jotka lausuvat omia runojaan illalla ke 28.10.20. Lokakuussa 29. päivänä Keuruun Helluntaiseurakunnan Duuristi -konsertissa vierailee yksi Suomi-gospelin legendoista: Jukka Leppilampi, konsertti on myös seurattavissa striimattuna.

Vanhan Keuruun alueella on myös viehättävä – kahdesti Suomen kauneimmaksi valittu – Rautatieasema, joka esittelee “Keräilyn kätköistä” – näyttelyssä Suomen laajimman kotimaisen emaliastioiden valikoiman, entisaikojen leikkikaluja sekä mm. erilaisia nautintoaineita, kuten kahvi. Näyttely on avoinna sopimuksesta, joten tartu rohkeasti luuriin ja soita Rautatieaseman isäntäpariskunnalle.

 

Lähdetään leffaan!

Haapamäellä, Keuruun toisessa taajamassa, sijaitsee vuonna 1939 valmistunut entinen suojeluskuntatalo, Haapamäen Suoja. Nykyään Haapamäen Pallo-Pojat järjestävät tansseja ja se toimii myös tunnelmallisena elokuvasalina.  Yhdessä muun maailman kanssa elokuvat ilmestyvät samaan aikaan ensi-iltaan myös Haapamäellä. Elokuviin voit hankkia eteisaulan kioskista juuri valmistetut popparit ja ostaa makeiset. Täältä löydät Suojan elokuvatarjonnan. 

 

Tutustu syyskauden tarjouksiimme ja tervetuloa vieraaksemme Keuruulle!

Viihdy Keuruulla syyslomasella!

Keuruun mökit, huvilat ja muut majoitusmahdollisuudet – katso vapaat ajankohdat Booking.comNettimokki.comLomarengas

Katso liikunnallinen videomme täältä

Katso Keuruun esittelyvideo täältä 

Keuruun tapahtumat löytyvät täältä

 

Kaikki kohteemme noudattavat vastuullisesti valtioneuvoston ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Huomioithan sinäkin turvallisuussäännökset ja ethän saavu tilaisuuksiin sairaana. Tilaisuuksiin kannattaa varata liput etukäteen, koska paikkamäärät voivat olla normaalia pienemmät suositusten mukaisesti.

 

Tiedot  26.10. VisitKeuruu – matkailusihteeri Leena Jaatinen

© Copyright - Designed and developed by Samenco