Syyslomalla Keuruulle!


Syyslomalaiset toivotetaan mukaan leppoisaan menoon Keuruulle ja seutukunnalle!

Keuruulla on runsaasti tasokkaita mökkejä, huviloita ja uusittu Hotelli Keurusselkä Keurusharjun loma-osakkeineen.  Kysyntä kotimaan kohteisiin tulee olemaan syyslomakauden aikana runsasta, joten kannattaa varmistaa varaamalla majoitus ensimmäiseksi.

Meillä voit samoilla suppilovahveroiden perässä metsikössä, retkeillä järvellä ja pyöräillä vaikkapa Pihlajaveden erämaan reiteillä. Nuorempia kiinnostaa varmastai skeittipaikka Tervan alueella, missä myös on mahdollisuus kuntoilla ulkoilman kuntosalilla ja leikkiä leikkipaikalla. Mikäli kelit eivät suosi ulkoilua, kylpylätyylinen uimahalli, keilahalli ja Pappilan Pakopelihuone on käytettävissäsi.

Vanhan Keuruun alueella matkailukeskus Kamana on rakentunut pappilan entiseen navettaan. Saman katon alta löydät ruokapaikan Pappilan Tavernan, Tiltaltti Shopin ja Keuruun museon, jossa näyttely Matkalla maan keskipisteeseen 2020: Anna Binta Diallo. Tavernan herkullinen lounaspöytä on katettu päivisin ja lisäksi voit tilata listalta. Ja viikonvaihteeseen laskeudutaan Tavernan pitsaperjantain anneilla. Saat myös makean nälän taltutettua jäätelöllä tai muhkeilla tuplakokoisilla donitseilla!

Ruokapaikkoja löytyy useampaan makuun, kuten Megamarketin yhteydessä sijaitseva Hessburger, keskustassa kiinalainen Hong Fa tai Pizzeria La’Mel. Päivän keittoa tarjoavat Kahvila-konditoria Satumaa ja Bistro Otto. Päivän kotiruokalounaspöytä on katettu Lounaskahvila Onni-Tonnissa, voit samalla käynnillä tankata sekä puhdistaa menopelin autopesulassa.

Oletko koskaan ollut suklaatasting tilaisuudessa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus varata oma aikasi herkkutteluun Tiltaltti Shopista.

Vanhan Keuruun alueella on myös viehättävä – kahdesti Suomen kauneimmaksi valittu – Rautatieasema, joka esittelee “Keräilyn kätköistä” – näyttelyssä Suomen laajimman kotimaisen emaliastioiden valikoiman, vanhoja leikkikaluja sekä mm. erilaisia nautintoaineita.

Tutustu syyslomakauden tarjouksiimme ja tervetuloa vieraaksemme Keuruulle!

Keuruun mökit, huvilat ja muut majoitusmahdollisuudet – katso vapaat ajankohdat Booking.com, Nettimokki.com, Lomarengas

Katso liikunnallinen videomme täältä

Katso Keuruun esittelyvideo täältä 

Keuruun tapahtumat löytyvät täältä

© Copyright - Designed and developed by Samenco