Bistro Otto

Ruokailu ja kahvilat

Kahvila-ravintola Keuruun ydinkeskustassa. Hampurilaisia, tuoreita salaatteja, pasta-annoksia ja keittolounasta. Arkilounaaksi tarjoamme päivän keiton klo 11-13. Lounas sisältää juoman, leivän, kahvin ja jälkiruoan. Espresso-kahvia ja haudutettua teetä. A-oikeudet, pienpanimotuotteita. Tervetuloa!

Camping Nyyssänniemi

Ruokailu ja kahvilat Kokoukset Majoitusta Keuruulla Ryhmille

Viihtyisä ja luonnonkaunis leirintäalue Keurusselän rannalla, keskustan palvelujen läheisyydessä!
Kahvilassa ja terassilla A-oikeudet. Juhla- ja kokouspalvelut, saunaillat ja leirikoulut – pyydä tarjous!

Catering palvelu – Pappilan Pidot

Ruokailu ja kahvilat

Herkkuja pappilasta kotiin, mökille, illanistujaisiin, viikonlopun iloksi, juhliin, yrityksesi tiloihin, juhlapyhien herkuiksi suurelle tai pienellekin ryhmälle!

Himmaan Huippu

Kohteet Ruokailu ja kahvilat Ryhmille Tekemistä Keuruulla

Näköalatorni sijaitsee Haapamäki-Ruovesi pikitien varrella, 1,5 km soratietä, osoitteessa Matkalantie 159, 42820 Riiho. Näköalatornille opastus Haapamäki-Ruovesi tieltä. Näkötorni on yleishyödyllinen kohde, jonka omistaa Riihon Kyläyhdistys ry. Torni on vapaasti kaikkien käytettävissä maksutta omalla vastuulla ympäri vuoden. Alueella on myös nuotiopaikka, iso kota ja luontopolku. Suuri kota on vuokrattavissa tilaisuuksiin. Vesistöjä ja rakennuksia näkyy Riihon ja…

Hong Fa – Kiinalainen ravintola

Ruokailu ja kahvilat

Monipuolista ja herkullista kiinalaista ja thaimaalaista ruokaa. Joka päivä vaihtuva lounasbuffet arkisin 11.00–14.30. B-oikeudet Listalta mukaan -15% alennus. Opiskelijakortilla á la carte -10%. Avoinna: – Ma     11:00 – 15:00 – Ti-pe 11:00 – 21:00 – La      12:00 – 20:00 – Su      12:00 – 20:00 Tervetuloa!

Hotelli Keurusselkä

Ruokailu ja kahvilat Kokoukset Majoitusta Keuruulla Tekemistä Keuruulla

Hotelli Keurusselkä on tanssikansan suosikkikohde vuosikymmenten ajalla. Monipuolinen loma- ja viihdekeskus upean Keurusselkä -järven rannalla luo puitteet leppoisaan lomanviettoon. Hotellin ranta-alueelta pääset aidon siipirataslaivan risteilylle ja nauttimaan kesäteatterin näytöksistä.

Julkaisua sivulla 1 - 6 / 24