Antiikkirenki

Ostokset

Antiikin osto- ja myyntiliike Keuruun rautatieaseman makasiinissa.

Kauppala monipalvelupiste

Kokoukset Ostokset Palvelut

Pihlajaveden kyläyhdistyksen ylläpitämä monipalvelupiste. Kauppalassa toimivat elintarvikekioski, kahvila sekä kirjastopalvelut. Kauppalassa voit myös lukea päivän lehdet, surffata internetissä, käyttää kopiopalveluita ja tutustua kylän infopisteeseen.

Keuruun Apteekki / TerveysAkseli Oy

Ostokset Palvelut

Keuruun Apteekki tarjoaa kiireetöntä palvelua S-Market Sokkarin yhteydessä olevissa uusissa tiloissa.

Keuruun ja Haapamäen toripäivät

Ostokset

Keuruun tori on suosittu kohtauspaikka. Löydät käsityöt, kauden juurekset, kirppistavaraa ym. Pysähdy hetkeksi ja nauti tunnelmasta ja lettukahvit!

Keuruun matkailuneuvonta

Ostokset Palvelut

Keuruun matkailutoimistopalvelut matkailijalle matkailukeskus Kamanassa Tiltaltti Shop’ssa. Löydät esitteet ja kartat Keuruulta ja muualtakin. Henkilökohtainen neuvonta ja matkamuistomyyntiä.

Keuruun Megamarket

Ostokset

Valtatie 23 vieressä Keurusselän rannassa sijaitseva monipuolinen tavaratalo sekä virkistävä taukopaikka, jonka P-alueella tilaa myös busseille ja asuntoautoille. Rannassa venelaituri. Runsaasta valikoimasta mm. elintarvikkeet, asusteet, jalkineet, taloustavarat, lelut, pesuaineet, työkalut, kodin elektroniikka, sähkötarvikkeet, maalit (myös sävytys), puutarhatarvikkeet, nestekaasut ja paljon muuta!   Uudistetut Megacafe ja Hesburger VIRTA-sähköautojen latauspiste                                                                                                                                                                                                     ST1  

1 - 6 / 23