Antiikkirenki

Ostokset

Antiikin osto- ja myyntiliike Keuruun rautatieaseman makasiinissa.

Keuruun Apteekki / TerveysAkseli Oy

Ostokset Palvelut

Keuruun Apteekki tarjoaa kiireetöntä palvelua S-Market Sokkarin yhteydessä olevissa uusissa tiloissa.

Keuruun ja Haapamäen toripäivät

Ostokset

Keuruun tori on suosittu kohtauspaikka. Löydät käsityöt, kauden juurekset, kirppistavaraa ym. Pysähdy hetkeksi ja nauti tunnelmasta ja lettukahvit!

Keuruun matkailuneuvonta

Ostokset Palvelut

Keuruun matkailutoimistopalvelut matkailijalle matkailukeskus Kamanassa Tiltaltti Shop’ssa. Löydät esitteet ja kartat Keuruulta ja muualtakin. Henkilökohtainen neuvonta ja matkamuistomyyntiä.

Keuruun Megamarket

Ostokset

Valtatie 23 vieressä Keurusselän rannassa sijaitseva monipuolinen tavaratalo sekä virkistävä taukopaikka, jonka P-alueella tilaa myös busseille ja asuntoautoille. Rannassa venelaituri. Runsaasta valikoimasta mm. elintarvikkeet, asusteet, jalkineet, taloustavarat, lelut, pesuaineet, työkalut, kodin elektroniikka, sähkötarvikkeet, maalit (myös sävytys), puutarhatarvikkeet, nestekaasut ja paljon muuta!   Uudistetut Megacafe ja Hesburger VIRTA-sähköautojen latauspiste                                                                                                                                                                                                     ST1  

Kirpputori Vilikka

Ostokset

Avoinna: ti-pe klo 10-18, la klo 10-15   Antiikkikammari Menneiltä ajoilta mm. huonekaluja, astioita, tauluja.   Huutokauppa Kuvia ja tietoja Facebook sivuiltamme. Myynnissä mm. antiikkia, vanhoja huonekaluja, keräily- ja käyttötavaraa.   Tyhjennetään ja ostetaan muutto- ja kuolinpesiä.   Pöytävaraukset puh. 0400 692 146   Myyntitapahtumia myös Vilikan varastolla Viikinlahti Campuksella.

1 - 6 / 23