Aittapuoti ja Aittagalleria

Kohteet Ostokset

Annan Pajan, Kipriikan ja Ulla Tulosen kädentaitotuotteita, grafiikkaa ja maalauksia. Avoinna 25.6.– 5.8.2018 joka päivä klo 11–16.

Ateljé Veli Ähtävä

Kohteet Ostokset Ryhmille

Taidemyyntigalleria Keuruun Vanhan Pappilan aitassa
Upeita veistoksellisia maalauksia koivupuulle.

Avoinna 25.6.–31.7.2018

Elias Lönnrot -siipirataslaivan risteilyt 2018

Kohteet Ryhmille Tekemistä Keuruulla

Ainutlaatuinen siipirattailla kulkeva m/s Elias Lönnrot risteilee Keurusselkä-järvellä toukokuusta syyskuulle. Alus tekee tilausristeilyjä ja varsinainen reittiliikenne Hotelli Keurusselän ja Keuruun keskustan Ahtolan sataman välillä toimii koko kesän. Risteilyjen aikataulut löytyvät täältä SIIPIRATASLAIVAN REITTIVUOROT 2018 Liput (alle 8 hengen ryhmiltä) risteilylle voi varata ja ostaa verkkosivulta:  https://www.elluristeilee.fi/ Risteilyn aikana voit nauttia kahvio-ravintolan palveluista, kuulla Keurusselän kraaterijärven historiaa…

Haapamäen Höyryveturipuisto

Kohteet Kokoukset Tekemistä Keuruulla

Maailman suurin Höyryveturipuisto on rautatieaiheinen huvipuisto, jonka puistoisäntänä toimii Martti Vainio. Puistossa runsaasti nähtävää ja koettavaa, tapahtumia, tanssia Suomen tunnetuimpien artistien tahdissa ja Juhlatalo Ukko-Pekka.

Haapamäen kirkko

Kohteet

Kirkon on rakentanut Haapamäellä koulunsa käyneen arkkitehti Mikael Nordenswan 1952-53. Nordenswan suunnitteli jyrkkäkattoisen tiilirakenteisen pitkäkirkon, jonka rapattua ulkopintaa elävöittävät liuskekivet. Erillinen korkea kellotorni on pääsisäämkäynnin vieressä. Alttariosa on muuta kirkkosalia matalampi ja alttariseinällä on pelkistetty risti. Kirkossa on istumapaikkoja 300.

Haapamäen Wanha

Kohteet

Wanhalta virtaa. Haapamäen vanhan yhteiskoulun kesänäyttely. Kirsi-Klaudia Kangas – kuvakollaasit Esko Soini – valokuvat Tuulikki Haddadin – kansanperinne Vapaa pääsy.

Julkaisua sivulla 1 - 6 / 32