Eräopas Markku Jokela

Hyvinvointia Ryhmille Palvelut Tekemistä Keuruulla

Ikimuistoisia kokemuksia, unohtumattomia seikkailuja – muistoja!
Elämyksiä seikkailuradalla, kanooteilla luonnonhelmassa! UUTTA – lammaspaimeneksi Lamposaareen!

Geokätköilyä

Liikuntapaikat

Geokätköily on seikkailuhenkistä ulkoilua, joka sopii kaikenikäisille. Sitä voi harrastaa yksin, perheen tai ystävien kanssa. Keuruulla on n. 400 kätköä, joista 50 visitkeuruun nimikkoreitillä.

Kauneushoitola Aamuaurinko

Hyvinvointia

Kauneushoitola Aamuaurinko Hetki aikaa itsellesi! -Kasvohoidot -Volyymiripset -Jalka- ja käsihoidot -Lymfa- ja terapiahieronnat -Meridiaaniterapia -Klassinen hieronta   Tervetuloa hyvänolon hoitolaan! Ajanvararaus 24/h ja 0500 740 999 ma 9-17, ti-pe 8.30-17 Ilta-ajat sopimuksen mukaan.

Keurusselän Liikuntapuisto

Liikuntapaikat Tekemistä Keuruulla

Liikuntapuistossa voit harrastaa monia urheilulajeja kuten frisbeegolfia, juoksua, sauvakävelyä, hiihtoa ja nauttia luonnossa samoilusta merkityillä reiteillä. Alue on kaikkien käytettävissä. Tapahtumien järjestämiseksi alueella tulee ottaa yhteyttä matkailutoimistoon ja tehdä varaus.

Vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola
040 827 2753
Vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola
heli.peltola@keuruu.fi

Keuruun frisbeekentät

Liikuntapaikat

Keuruulla on useita tasokkaita frisbeegolfratoja käytettävissäsi. Frisbeegolf Keuruu facebook -sivut   KEURUSSELÄN LIIKUNTAPUISTO (9 koria) * rata sijaitsee n. 1 km Hotelli Keurusselästä liikuntapuiston alueella. Alueelle vapaa pääsy, rata on ilmaiseksi käytettävissä (nuotiopaikka, lenkkeilyreitistö, maastokirkko) * kiekkoja käytettävissä panttia vastaan – kysy Hotelli Keurusselän vastaanotto puh.  014 75 100 * Radan KARTTA KETVELNIEMEN FRISBEEGOLF RATA (9) (os. Runkotie 2,…

Keuruun Golf

Liikuntapaikat

KEURUUN GOLF RY tarjoaa virkistystä elämyksiä, opetusta ja ehkä uuden  harrastuksen alkuaskeleet. Käytössämme on Uskalissa golfin harjoitteluun sopiva range. Siellä voidaan turvallisesti, omassa rauhassa tutustua ja kokeilla golfin pelaamista lähes oikeasti. Tervan alueella käytössä on pieni golfin lähiharjoitteluun sopiva  alue. Kouluille, yhteisöille, työpaikkaliikuntaan, työkyvyn ylläpitämiseen ja  virkistykseen voimme tarjota Keuruulla kokonaan uuden lajin. Voimme tarjota maksimissaan 20…

1 - 6 / 26