Vanha KeuruuKulttuurihistoriallisesti ja maisemallisesti arvokas alue Keuruun sydämessä!

Alue on rakentunut vuonna 1758 valmistuneen Keuruun vanhan puukirkon ympärille. Keuruun uusi tiilikirkko on valmistunut 1892.

Aluetta halkovan 120 vuotta vanhan rautatien keskustan puolella sijaitsevat Keuruun rautatieasema, Keuruun kotiseutumuseo ja Punnosen talo näyttelyineen sekä kauppaliikkeitä ja kahviloita, mm. Antiikkirenki, Maalaisvakka ja Navikka Puoti. Keuruun kirkkojen ja torin tuntumassa sijaitsevat myös Keuruun matkailuneuvonta ja pääkirjasto. Matkailukeskus Kamana ja Keuruun vanha pappila piha-aittoineen ovat radan toisella puolella. Ne muodostavat ainutlaatuisen 1800-luvun pappilamiljöön Keurusselän rannalla. Matkailukeskus Kamana on upeasti kunnostettu pappilan vanha kivinavetta (1903), jossa sinua ja ryhmääsi palvelevat Tiltaltti Shop, Keuruun museo, ravintola-kahvila Pappilan Taverna ja tatuointistudio JessInk Tattoos. Keuruun museon näyttelyihin on yleisöopastuksia ympäri vuoden. Pappilan ja Kamanan piha-aitoissa on kesäaikakana kädentaitajien puoti Kipriikka, Veli Ähtävän puutaiteen myyntinäyttely, Kamana Kirppis ja Annulin Outlet.

Keuruun vanha kirkko on avoinna kesällä.

Tutustu Vanhan Keuruun alueeseen vaikka leppoisasti kävellen.

Luonnonkaunis ympäristö, käynti näyttelyissä, herkutteluhetki ravintoloissa ja persoonalliset tuliaiset tekevät kulttuuripäivästäsi Vanhan Keuruun alueella ikimuistoisen.

Alueeseen on mahdollista tutustua myös oppaan Eila Luopakan opastamana (www.kameleontti.fi)

Ryhmille esim. Vanhan Keuruun kesäinen kulttuuripäivä -paketti.

Lue lisää Vanhan Keuruun kohteista verkkosivulta.

© Copyright - Designed and developed by Samenco