Service image thumbnail
Musiikkileiri thumbnail
Service image thumbnail
Service image thumbnail
Service image thumbnail
Service image thumbnail

Keuruun musiikkileiri 29.6.-8.7.2021Päivitys 5.5.2020 – Musiikkileiri ja Soiton Paikka -festivaali on peruttu tältä kaudelta.

Suunniteltu kokonaisuus pyritään siirtämään sellaisenaan vuodelle 2021, 50-vuotiasta leiriä juhlitaan 29.6.-8.7.2021.

Kymmenen päivän musiikkileiri lapsille, nuorille ja aikuisille 

Kymmenen päivän musiikkileiri lapsille, nuorille ja aikuisille järjestetään jo 50. kerran.
Keuruun musiikkileiri täyttää Keuruun koulukeskuksen joka kesä juhannuksen jälkeisenä tiistaina, kun yli 100 nuorta soittajaa eri puolilta Suomea saapuu viettämään ikimuistoiset kymmenen päivää musiikin parissa. Leirin opettajat ovat alan ammattilaisia. Opetus on monipuolista ja korkeatasoista. Leirin järjestää Läntisen Keski-Suomen musiikkileiriyhdistys, jonka toimijat ovat lähinnä entisiä leiriläisiä ja seutukunnan leiriläisten vanhempia. Leirin historia alkoi vuonna 1971, jolloin Läntisen Keski-Suomen musiikkileiri järjestettiin ensimmäisen kerran. Nykyään leiri tunnetaan Keuruun musiikkileirinä.
Leirin yhteydessä järjestetään Soiton paikka -konsertteja, johon leiriläiset pääsevät osallistumaan niin yleisönä kuin esiintyjinä. Toisen leiriviikon oppilasilloissa ja matineoissa vuoro on nuorilla solisteilla ja leirin yhtyeillä. Leirin päättävässä Päätöskonsertissa esiintyvät kuoro ja orkesterit.

Katso leirin ohjelma ja konsertit sekä ohjeet ilmoittautumiseen verkkosivuilta. 

 

Tiedot perustuvat v. 2020 annettuihin ohjelmatietoihin – muutokset mahdollisia. Tarkista tiedot leirin verkkosivulta.

© Copyright - Designed and developed by Samenco