Hotelli KeurusselkäTule Sinäkin Keurusselälle – lomalle, kokous- tai virkistyspäivien viettoon, tanssimaan, juhlimaan tai nauttimaan upeasta ympäristöstä muuten vaan!

Päähotellissa on 63 kodikkaan hotellihuoneen lisäksi myös vastaanotto, aamiais- ja tanssiravintola, Emma-paviljonki, kylpylä, kuntosali, lasten leikkihuone ja kokousosasto. Huoneet ovat kahdessa kerroksessa (ei hissiä) ja lähes kaikista huoneista on kaunis näkymä Keurusselkä-järvelle.

Päähotellin lähellä, aivan ranta-alueen tuntumassa, sijaitsee nostalginen Lomahotelli. Sen 32 perusmukavuuksin varusteltua hotellihuonetta tarjoavat vieraillemme ripauksen viisikymmentäluvun tunnelmaa kukkaroystävälliseen hintaan.

Hotelli Keurusselkä valittiin tanssikansan äänestyksellä jo kahtena talvena peräkkäin Vuoden viihtyisimmäksi talvitanssipaikaksi 2016-2017 ja 2017-2018 (Suomiviihde), joten paluu maakunnan suosituksi tanssipaikaksi on ollut onnistunut vuosien tauon jälkeen ja laajennetulla tanssilattialla pyörähdellään ilta toisensa jälkeen huippuesiintyjien tähdittämänä.  TANSSIOHJELMA

Hotellin ruokalistalta löytyy niin perinteinen pippuripihvi kuin herkullinen Keurusselän kuhakin. Katso täältä Keurusselän MENU 

Ainutlaatuinen siipirattailla kulkeva m/s Elias Lönnrot risteilee Keurusselkä -järvellä toukokuusta syyskuulle.
Suosituimpia risteilyjä ovat tunnin kierros Keurusselän sinessä ja laivareissu Keuruun keskustaan, jotka kestävät tunnin.

Loppukesän risteilyaikataulut näet täältä

https://www.elluristeilee.fi/uutiset.html?138549

 

 

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/keurusselka?fref=ts

 

Toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi Keurusselälle ja toivomme teidän viihtyvän palvelujemme parissa.

 

© Copyright - Designed and developed by Samenco