Apartamentos rakennus thumbnail
Service image thumbnail
Service image thumbnail
Service image thumbnail
Service image thumbnail
Rantamaisema thumbnail
Service image thumbnail

Apartamentos ViikinhoviKeurusselän upeissa rantamaisemissa sijaitsee Apartamentos Viikinhovi, mikä käsittää kolme n. 33 m² huoneistoa. Sisäänkäynti on suoraan aurinkoiselta etupihalta, majoittuminen huoneistoissa ja iso parkkialue vieressä.

Huoneistot ovat kalustettuja ja kussakin huoneistossa on sängyt kahdelle liinavaatteineen, levitettävä vuodesohva kahdelle, wc, suihku, minikeittiö, astiasto neljälle, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, mikro, tv, koneellinen ilmastointi sekä jäähdytys.

Huoneistot sijaitsevat n. 150m päässä Keurusselän rannasta, jossa aurinkoinen hiekkaranta puugrilleineen, laitureineen ja terasseineen.

Asukkailla on rannankäyttöoikeus.

Ympäristössä on useita luontopolkuja, jotka sopivat myös maastopyöräilyyn sekä afaltoidut esteettömän liikkumisen mahdollistavat pyörätiet Keuruun keskustaan saakka. Keurusselän Liikuntapuisto löytyy muutaman kilometrin päästä. Liikuntapuistossa on mm. tasokas 18-korinen frisbee -rata, ulkoilureittejä, hiihtolatuja, laavu sekä maastokirkko.

Keuruulla mahdollisuuksia monipuoliseen liikunnalliseen lomaan, kohteina mm. Keuruun uimahalli, keilahalli ja luontopolkuja.
Vietä helppoa ja rentoa lomaa Viikinhovissa – valmiita ruokapalveluja tilattavissa perille tuotuna paikallisilta yrityksiltä – katso sivultamme ruokailupaikat.

Huoneistoista tiedustelut ja varaukset  Aki Tuikka puh. +358400783811.

© Copyright - Designed and developed by Samenco