Hotelli Keurusselkä avautuu 17.6.2020 klo 12:00.

Juhannusviikolla avautuva Hotelli Keurusselkä tarjoaa matkailijoille kaivatut, monipuoliset majoitustilat ja ravintolapalvelut. Ympärillä oleva järviluonto mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit omatoimisesti tai ohjatusti.

”Keurusselkä-järven maisemissa on samalla alueella kolme majoituskohdetta. Alkuperäinen Lomahotelli est. 1949 ja Hotelli Keurusselkä tarjoavat hotellimajoituksen yhteensä yli 200 henkilölle, Keurusharjun Loma-asunnot 180 henkilölle. Avaamme juuri ennen juhannusta ja toivotamme kaikki tervetulleeksi Keurusselän sykkeeseen 17.6.2020 klo 12 alkaen.”, kertoo Keurusselkä Hotels Oy:n yrittäjä Iris Mäkinen.

”Vakiona yli 500 hengen ravintolasali tarjoaa runsaasti tilaa myös turvaetäisyyksien aikaan. Lisäksi Keurusselän järvimaisemassa katettu ulkoterassi on 200 lomalaisen käytössä. Ravintoloiden tarjonta on monipuolinen, lisäksi uusi ”Syke” lobbybaari on avoinna aamusta iltakymmeneen.

 

Keurusselkä on aktiivinen ja turvallinen ympäri vuoden

Hotellin alueelta löytyvät monipuoliset aktiviteetit omatoimiseen ulkoiluun. Suoraan majapaikan ovelta alkavat luontopolut ovat mahdollisuus laittaa rauhallinen ”lomamoodi” helposti päälle. Karpinlahden laguunin hiekkaranta on turvallinen koko perheen kesänviettopaikka. Ohjelmassa ovat myös esimerkiksi kalastusretket sekä melonta-, pyöräily-, jousiammunta- ja golfelämykset.

Noin 1 km päässä sijaitsevalla Keurusselän Liikuntapuiston alueella on runsas, noin 80 km mittainen ulkoilureittiverkosto. Reitit antavat mahdollisuuden liikkua oman kuntotason mukaisesti; voit juosta, kävellä, sauvakävelyä ja pyöräillä kesäisin, hiihtää talvisin. Frisbeegolfin ystäville on maksutta käytössä kaksi hienoa rataa: 9-väyläinen helppo ja 18-väyläinen haastava.

Vuosikymmenten kokemuksella Hotelli Keurusselkä tunnetaan juhlien, tapahtumien ja kokousten keskuksena. Monipuoliset tilat sekä oheispalvelut mahdollistavat pienet ja suuret tilaisuudet saman katon alla.

Viihde tulee olemaan tärkeä osa uutta Keurusselkää. ”Kesän ohjelmatarjonta avautuu maltillisin askelin, mutta syksyä kohden viihde- ja tanssiohjelma tuo sykettä pimeyteen. Kuuntelemme tietenkin hallituksen ohjeistusta ja noudatamme sitä äärimmäisen tarkasti. Vierailijoiden ja henkilökunnan turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Meillä voi rentoutua turvallisin mielin”, kiteyttää Keurusselkä Hotelsin toimitusjohtaja Iris Mäkinen.

Lisätietoja:

Iris Mäkinen, yrittäjä, Keurusselkä Hotels Oy toimitusjohtaja
iris.makinen@klubin.fi l 0400 729 020 l www.hotelkeurusselka.fi